EKO Miljösiolering
EKO Miljösiolering
EKO Miljösiolering
EKO Miljösiolering
EKO Miljösiolering

Rennit

Är vattenavriningen på ditt hus så viktig egentligen? Ja, tyvvärr kan vatten från läckande eller trasiga hängrännor lätt orsaka onödiga skador på husets fasad, grund och altan etc. Ett väl fungerande system för vattenavrinning är inte bara ett bra skydd som ökar livslängden på ditt hus utan även en viktig exteriör detalj. Fula, färgflagnande och kanske trasiga hängrännor drar lätt ned helhetsintrycket av en annars snygg fasad.

Utan skarvar – så mycket bättre!

Eftersom RENNIT – den skarvfria hängrännan tillverkas på plats hemma hos dig i en mobil produktionsanläggning kan vi anpassa hängrännornas längd exakt efter ditt hus. I princip kan

hängrännorna bli hur långa som helst utan onödiga skarvar vilket minimerar risken för läckage som annars kan vara vanligt vid t ex otäta skarvar.

Skarvfria hängrännor är en nyhet på den svenska marknaden, men är sedan länge en etablerad produkt i bl a USA och Finland vilket borgar för en produkt som är väl testad och som uppfyller höga kvalitetskrav.

Utan skarvar minskar också risken för rostangrepp eller att skräp fastnar och samlas i rännan som kan medföra översvämning vid kraftig nederbörd. Då hängrännorna tillverkas i rätt längd från början minimeras också onödigt spill av material som du slipper betala för.

Utan krångel – vi gör jobbet åt dig!

Slipp besöket hos bygghandeln, ett riktigt "plockepin" med alla delar, besvärlig frakt och omständlig montering. Vi kommer hem till dig och gör hela jobbet åt dig! Det kan knappast bli enklare än så här att fixa nya hängrännor på ditt hus, när du varken vill eller kan göra jobbet själv.

Ny snygg och funktionell design

Den moderna utformningen av hängrännan ger takfoten och fasaden en snygg, diskret och ren linje. Hängrännans stabila och rymliga profil rymmer ca 40 % större vattenmängd än traditionella halvrunda modeller vilket ger ökad kapacitet vid extra stora vattenmängder. Hängrännor, stuprör och övriga tillbehör tillverkas av galvaniserad, lackerad stålplåt med 15 års materialgaranti. Finns i standardfärgerna; SVART och VITT, andra kulörer är beställningsvara.

Priser

När du köper Rennit är det vanligast att vi gör ett komplett arbete med både tillverkning och montering hos dig som kund. Rennit är ett mycket prisvärt alternativ idag på marknaden. Om du kan nyttja ROT-avdraget så är det nästan inte ens värt att montera själv.

Detta vill vår montör veta för att du skall få ett så exakt pris som möjligt:

  • Antal meter hängränna.
  • Antal stuprör.
  • Höjd på respektive stuprör.
  • Antal inner eller ytterhörn
  • Vill ni att våra montörer skall montera ned de gamla rännorna?
  • Vår hängränna kräver takfotsbräda för montering. Är den ok?

Kontakta oss för ett fast pris för skarvfria hängrännor till ditt hus!

Med tillverkning direkt hos kund slipper ni onödiga mellanhänder och transport av skrymmande hängrännor. Jämför gärna våra priser med vad traditionella halvrunda system kostar inklusive montering.

Kom ihåg att ROT-avdraget minskar ert totala pris med ca 20 %!

Om du önskar kan du givetvis välja att montera själv och att vi endast tillverkar hängrännan på plats hos dig och ger dig ett avdrag på vårt monterade pris. Dock måste vi ut och producera hängrännan på plats.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå